Bli en del av MKRS Group.

Vi söker dig som vill arbeta inom ett energifyllt yrke tillsammans med fantastiska kollegor som vill utveckla företaget i en rasande fart. Vi arbetar efter att du som anställd är den viktigaste pusselbiten för att vi ska fortsätta växa och utvecklas!

HEYMKRS

Vi söker dig som vill arbeta inom ett energifyllt yrke tillsammans med fantastiska kollegor som vill utveckla företaget i en rasande fart. Är du en eventassistent eller kanske bartender? Vi letar efter nya kollegor med blandade kompetenser. Vi arbetar efter att du som anställd är den viktigaste pusselbiten för att vi ska fortsätta växa och utvecklas!
 
Vi kommer rekrytera löpande under våren, skicka in din ansökan nu!
 
Är du en utbildad kock som söker en ny utmaning och vill bli en del av ett strålande team? Vi är på jakt efter en ny medarbetare i köket! Vi erbjuder en tillsvidareanställning(100%), fantastiska kollegor och en spännande miljö med massa fart och fläkt. 
 
Är du den vi letar efter? Hjälp oss finna dig, in och sök! 
Sista ansökningsdag 2023-03-25, intervjuer kommer hållas löpande.
 
Är du en person som brinner för säkerhet? Är du lyhörd, har god samarbetsförmåga? Då är du den vi letat efter. Vi söker nu efter nya ordningsvakter till vår verksamhet. För att arbeta som ordningsvakt hos oss måste man vara utbildad ordningsvakt och kunna uppvisa ett ordningsvaktsförordnande. 
Känner du dig träffad? Skicka in till ansökan till oss och bli en del av Heymakers! 
Intervjuer kommer ske löpande under våren. 
 

Festival

Vill du kombinera ledighet och ett intensivt arbete i korta perioder? Då har du hittat rätt! Under sommaren kommer vi driva tre festivaler. Här söker vi flera olika kompetenser så som servis, bartender och värdar. Tiden emellan finns det möjligheter att arbeta inom någon av koncernens andra verksamheter. Arbetet är intensivt eftersom vi kommer hantera tusentals gäster per öppetdag och vi är en stor grupp anställda som arbetar för att ge gästerna den absolut bästa upplevelsen under sommaren!