Bli en del av MKRS Group.

Vad roligt att du hittat hit! Vi söker dig som älskar service och vill arbeta inom ett energifyllt yrke tillsammans med fantastiska kollegor som vill utveckla företaget i en rasande fart.

Rekrytering sker löpande året om och vi arbetar efter att du som anställd är den viktigaste pusselbiten för att vi ska fortsätta växa och utvecklas!

Övergripande information:
– Kollektivavtal
– Avtalsenlig lön
– Varierad arbetstid
– Varierade arbetsplatser
– Intern bartenderutbildning
– Massor av möten med olika människor!

Som bartender är du företagets ansikte utåt. Du har ett stort fokus på service. Tidigare erfarenhet är meriterande.
 
Känner du dig träffad? Skicka in din ansökan till oss nedan för att bli en maker!
Som eventassistent arbetar du med varierande arbetsuppgifter med allt ifrån entré och garderob till runner och plock, alltid med ett stort fokus på service! Vi letar löpande efter nya kollegor med blandade kompetenser.
 
Låter det intressant? Skicka in din ansökan till oss nedan för att bli en maker!
 
Som scenassistent är du pusselbiten mellan artist och verksamheten med arbetsuppgifter som bland annat stagehand och husets ljustekniker. Ett energifyllt yrke med fantastiska kollegor och vi söker dig med service i fokus! Du blir upplärd under arbetet och får erfarenheter från ett av landets största arrangörer!
 
Är du redo för nya utmaningar? Skicka in din ansökan till oss nedan för att bli en maker!
 
Som lokalvårdare är du kärnan i hela verksamheten, du levererar gästernas första upplevelse! 
 
Är du vårt nya tillskott i verksamhetens kärna? Skicka in din ansökan till oss nedan för att bli en maker!
 
Är du en person som brinner för säkerhet och service? Är du lyhörd, har god samarbets- och kommunikationsförmåga? Då är du den vi letat efter. Som entrévärd är du det första ansikte gästerna möter och det sista innan de går hem.
 
Passar beskrivningen på dig? Skicka in din ansökan till oss nedan för att bli en maker!

Är du en person som brinner för säkerhet? Är du lyhörd, har god samarbets- och kommunikationsförmåga? Då är du den vi letat efter. Vi söker nu efter nya ordningsvakter till vår verksamhet. För att arbeta som ordningsvakt hos oss måste man vara utbildad ordningsvakt och kunna uppvisa ett ordningsvaktsförordnande.

Stämmer ovan in på dig? Skicka in din ansökan till oss nedan för att bli en maker!

BLI EN MAKER

Vi söker dig som vill arbeta inom ett energifyllt yrke tillsammans med fantastiska kollegor som vill utveckla företaget i en rasande fart. Är du en eventassistent eller kanske bartender? Vi letar efter nya kollegor med blandade kompetenser. Vi arbetar efter att du som anställd är den viktigaste pusselbiten för att vi ska fortsätta växa och utvecklas!
 
Vi kommer rekrytera löpande under våren, skicka in din ansökan nu!
 
Är du en utbildad kock som söker en ny utmaning och vill bli en del av ett strålande team? Vi är på jakt efter en ny medarbetare i köket! Vi erbjuder en tillsvidareanställning(100%), fantastiska kollegor och en spännande miljö med massa fart och fläkt. 
 
Är du den vi letar efter? Hjälp oss finna dig, in och sök! 
Sista ansökningsdag 2023-03-25, intervjuer kommer hållas löpande.
 
Är du en person som brinner för säkerhet? Är du lyhörd, har god samarbetsförmåga? Då är du den vi letat efter. Vi söker nu efter nya ordningsvakter till vår verksamhet. För att arbeta som ordningsvakt hos oss måste man vara utbildad ordningsvakt och kunna uppvisa ett ordningsvaktsförordnande. 
Känner du dig träffad? Skicka in till ansökan till oss och bli en del av Heymakers! 
Intervjuer kommer ske löpande under våren. 
 

Festival

Vill du kombinera ledighet och ett intensivt arbete i korta perioder? Då har du hittat rätt! Under sommaren kommer vi driva tre festivaler. Här söker vi flera olika kompetenser så som servis, bartender och värdar. Tiden emellan finns det möjligheter att arbeta inom någon av koncernens andra verksamheter. Arbetet är intensivt eftersom vi kommer hantera tusentals gäster per öppetdag och vi är en stor grupp anställda som arbetar för att ge gästerna den absolut bästa upplevelsen under sommaren!